Aod òp Nuj gaat voor de 13e keer los!

Het is zondagavond 10 november weer tijd voor Aod òp Nuj, het allereerste Limburgse evenement van het carnavalsseizoen, in de buitenlucht in Heerlen! Aod òp Nuj is een groot evenement met ruim 6.000 carnavalisten, die allemaal niet kunnen wachten om samen met bekende carnavalsartiesten en jong talent het nieuwe carnavalsseizoen 2019-2020 in te luiden. Dit jaar is het de 13e editie van Aod òp Nuj en natuurlijk is de toegang weer gratis. Ook is Aod òp Nuj weer op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen-centrum. Met de grote parasol zorgt het evenement voor een topsfeer met goede voorzieningen voor de gasten en de artiesten en is gezorgd voor voldoende drink- en eetvoorzieningen en een verwarmd terras.

Sjiek programma
Het duo Lonneke Leenen en Rob Dijcks presenteren een fantastisch zes uur durend Aod òp Nuj programma. Op de bühne staan Erwin, Big Benny, Miserabel, Paul&Leo, Demi sec, Vee&Dee, Frits Pelt, Fiorenza, Danny Pouwels, Bjorn&Mieke, Kartoesj, Spik&Span en nog zo’n 15 andere artiesten. Met deze mooie lijst is duidelijk dat carnavalsartiesten uit heel Limburg graag optreden op het eerste grote Limburgse carnavalsevenement. Het hoogtepunt van Aod òp Nuj is natuurlijk de feestelijke ‘jaarwisseling’. Vlak voor het aftellen naar 0:00 uur vaart de Blauw Sjuut het plein op om samen met het publiek af te tellen naar het nieuwe carnavalsjaar.

Aod òp Nuj digitaal
Kun je niet wachten tot 10 november? Ga dan naar de speciaal samengestelde Aod òp Nuj Spotify-lijst met de carnavalskrakers van de artiesten die bij Aod òp Nuj optreden. Kijk ook op de website www.aodopnuj.nl en volg het evenement op Facebook voor filmpjes, foto’s, leuke reacties, links, acties en heel veel andere informatie.

Praktische zaken
Op zondag 10 november gaat om 18.11 uur het plein open en niet veel later begint het programma. Het programma eindigt om 01.00 uur. Vanaf het trein- en busstation Heerlen-centrum is het 5 minuten lopen naar het plein. Actuele informatie over Aod òp Nuj en het programma vind je op www.aodopnuj.nl