Actie: 'Samen steken we Heerlen een hart onder de riem!'

Het zijn bizarre tijden, maar desalnietteplus gaan organisaties zoals Heerlen Mijn Stad en De Positieve Stad in alle creativiteit door met het organiseren van verbindende en inspirerende activiteiten.

De Positieve Stad zorgt voor online verbinding
In deze tijd is het samenbrengen van mensen natuurlijk - fysiek - onmogelijk. Daarom bedenkt De Positieve Stad samen met de Bekend met Talent community continu manieren om op een online wijze contact te houden, samen creatief te zijn en andere mensen te inspireren met deze creativiteit.

De aankomende tijd staat in het teken van het ontdekken van online mogelijkheden en als start is er samen met Heerlen Mijn Stad een activiteit in het leven geroepen om Heerlen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

De actie (De Positieve Stad x Heerlen Mijn Stad)
De uitdaging is om iets creatiefs te maken, zoals een graffiti kunstwerk, een filmpje met een creatieve workshop voor thuis, een kunstzinnige positieve quote, een filmpje met een optreden vanuit de woonkamer, of elk ander sjiek idee.
Je kan een link of foto van het werk met een korte omschrijving sturen naar Sidney van De Positieve Stad ([email protected]) en De Positieve Stad en Heerlen Mijn Stad delen jouw boodschap en jouw creatief werk vervolgens uitgebreid op social media. Als bedankje krijg je persoonlijk een kadopakketje van De Positieve Stad en Heerlen Mijn Stad thuisgebracht.

Online community
Ook is er een online community opgericht met al meer dan 235 leden! We hopen dat je lid wordt van de Facebookgroep 'Alle kunstenaars uit Parkstad in één groep', waar tips gevraagd kunnen worden aan andere creatieve makers om onder andere het werk voor de actie nóg meer aansprekend te maken. Online verbinding is nu dé manier om in contact te blijven en te inspireren. Doe jij mee?

Meedenken
Als je een tof online idee hebt, laat het ons vooral weten. Misschien kunnen we jou helpen om het van de grond te krijgen? Of we kunnen het samen doen?