10 x ANTI-Valentijnsdag tips

Vind je Valentijnsdag een feestdag bedacht door Hallmark en andere grote geldbeluste bedrijven? Heb je de hoop in de liefde voorlopig opgegeven? Met deze tips hoef je niet de hele dag tegen kleffe stelletjes aan te kijken en kun je deze… ahum… ‘feestdag’ vermijden!

  1. Weg met die oude energie, tijd voor een nieuwe boost! Leef je helemaal uit in de sportschool of sla de frustratie/het verdriet eruit tijdens een boksles.
  2. Carnaval, dat is pas FEEST! Ga alvast op jacht naar de perfecte carnavalsoutfit!
  3. Ruimte in je huis, ruimte in je hoofd én hart! Begin alvast met de voorjaarsschoonmaak en stijl je huis opnieuw.
  4. Geen lullige eenpersoonsmaaltijd in een pakje. Maak er dan ook echt een ‘dinner for one’ van en bestel wat je maar wilt! Sushi, anyone?!
  5. Scoor (nog meer) comfort food, plunder de supermarkt leeg. Chips, koekjes, Ben & Jerry-ijs, laat je helemaal gaan! #cheatday
  6. Maskertjes, crèmepjes, lakjes oftewel een beauty-avond, lekker thuis!
  7. Toch erop uit? Ga met je beste vriend(in) ‘all-you-can-eaten’ en de mannen, vrouwen of complete mensheid er doorheen halen!
  8. Laat de zon in je hart! Boek een zonnebanksessie.
  9. Sluit je volledig af; rolluiken omlaag, verwarming omhoog, knuffeldekentje erbij en met een goed boek of verslavende serie op de bank. Oh ja, wijn is ook alleen fijn!
  10. Het bovenstaande is uiteraard geschreven met een flinke knipoog. De belangrijkste tip die we je kunnen geven is: doe lekker waar je zelf zin in hebt op Valentijnsdag!