Lieve Heerlenaar-kunstkaarten

Lieve Heerlenaar, wie ga jij een leuk kaartje sturen?

Naar aanleiding van het grote succes van de Lieve Heerlenaar-kaart aan het begin van de coronacrisis geven Heerlen Mijn Stad en Gemeente Heerlen deze actie een vervolg met de Lieve Heerlenaar-kunstkaarten. Door de aanhoudende aanwezigheid het coronavirus blijft het gevoel van elkaar steunen en verrassen met een persoonlijke boodschap belangrijk.

Lieve Heerlenaar
Met de eerste kaartenactie zagen wij de trots van mensen op Heerlen - en daarmee het gevoel van 'samen Heerlenaar zijn' - toenemen. Met het vervolg op deze actie willen Heerlen Mijn Stad en Gemeente Heerlen deze trots vasthouden en verder stimuleren. Tot het einde van dit jaar wordt er elke maand een nieuwe limited edition Lieve Heerlenaar-kaart uitgebracht. En niet zomaar een kaart, nee, een kunstkaart gemaakt door regionale kunstenaars. Elke kaart heeft een beperkte oplage, dus op=op.


> Kaart 1 is ontworpen door Toon Hezemans (verkrijgbaar vanaf 15 september)

> Kaart 2 is ontworpen door Tableau (Puck en Zindzi) - (verkrijgbaar vanaf 15 oktober)

> Kaart 3 is ontworpen door Kitty Stoop (verkrijgbaar vanaf 15 november)

Locaties
De Lieve Heerlenaar-kunstkaarten vind je bij Boekhandel van der Velden van Dam op de Promenade, Plantage Books in Corio Center, Visit Zuid-Limburg Winkel Heerlen op de Bongerd, Tableau in de Oranje Nassaustraat en AKO nabij Station Heerlen.

* 'Lieve Heerlenaar' is oorspronkelijk bedacht door inwoonster van Heerlen Hanne-Maria Minderhoud en in 2015 tot uitvoering gebracht i.s.m. HeerlensDNA.