Kaartenactie: Lieve Heerlenaar

Lieve Heerlenaar, wie ga jij een leuk kaartje sturen?

Aan het begin van de coronacrisis is centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad samen met Gemeente Heerlen de kaartenactie 'Lieve Heerlenaar' gestart. Iedereen kon een gratis setje kaarten aanvragen om te versturen naar een dierbaar iemand die hij of zij op dat moment minder of helemaal niet kon zien vanwege het coronavirus. Nog geen drie maanden later staat de teller op 6000 verstuurde kaarten. Dat is een hoop positiviteit die de wereld in is gestuurd!

Om deze vorm van persoonlijke communicatie in stand te houden - ook nu de eerder aangekondigde versoepelingen in werking worden gezet - zorgen Heerlen Mijn Stad en Gemeente Heerlen ervoor dat de kaarten beschikbaar blijven voor iedereen. Gratis en voor niets.

De Lieve Heerlenaar-kaarten vind je bij Boekhandel van der Velden van Dam op de Promenade en Plantage Books in Corio Center.

Lieve Heerlenaar kaarten
Afbeelding: Lieve Heerlenaar-kaarten* 'Lieve Heerlenaar' is oorspronkelijk bedacht door inwoonster van Heerlen Hanne-Maria Minderhoud en in 2015 tot uitvoering gebracht i.s.m. HeerlensDNA.