Kaartenactie: Lieve Heerlenaar

Lieve Heerlenaar, wie ga jij een leuk kaartje sturen?

In onze omgeving voelen en ervaren we allemaal de gevolgen en impact van het coronavirus. Zo worden sociale contacten tot een minimum beperkt of mogen in enkele gevallen zelfs helemaal niet meer. Deze vreemde tijd vraagt om creatieve manieren om veilig met elkaar in contact te blijven.Daarom start Heerlen Mijn Stad samen met de Gemeente Heerlen de kaartenactie 'Lieve Heerlenaar'.

Lieve Heerlenaar,...

Om elkaar te steunen, een hart onder de riem te steken of alleen maar te laten weten dat we aan elkaar denken stelt centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad in samenwerking met Gemeente Heerlen gratis ‘Lieve Heerlenaar’-kaarten ter beschikking. Op deze kaarten kunnen Heerlenaren een lieve, inspirerende of opbeurende boodschap schrijven voor familie of vrienden die men misschien even niet of minder kan zien.

Update: een aantal landelijke ziekenhuizen verzoekt mensen om géén kaarten meer te sturen naar patiënten. Wij vragen iedereen om dit te respecteren.

Schrijf en verstuur je mee?
>>>>> Vraag NU gratis je Lieve Heerlenaar-kaarten aan via deze link! <<<<<

Algemene informatie:
- Per adres kan er éénmalig een set van 3 kaarten worden aangevraagd.
- Wij sturen de set met kaarten na aanvraag z.s.m. per post naar je toe.
- Hieraan zijn géén kosten verbonden.
- Heb een beetje geduld, het kan wat langer duren gezien de situatie.
- We hebben een behoorlijke voorraad maar op = op

Laten we samen positiviteit de wereld in sturen!

Lieve groet,
Heerlen Mijn Stad en Gemeente Heerlen


* 'Lieve Heerlenaar' is oorspronkelijk bedacht door inwoner van Heerlen Hanne-Maria Minderhoud en in 2015 tot uitvoering gebracht i.s.m. HeerlensDNA.