Halloween in Heerlen-Centrum

Griezelig goede Snoep-Jacht Donderdag 31 oktober

Op donderdag 31 oktober vieren we tijdens de koopavond als het al lekker donker is Halloween in Heerlen-Centrum. Ga je mee op Snoep-Jacht? Trek dan je engste outfit aan en kom naar de stad! De winkeliers in Corio Center en 'LOON en de binnenstad zijn al voorbereid op je komst en hebben griezelig goed snoep ingeslagen. Dus ga langs de deuren en sla je slag! Je kunt deze avond ook op de foto met onze gezellige griezels en wie weet win jij wel een prijs voor 'grootste griezel'....

Halloween in Heerlen-Centrum

Wat? Griezelig goede Snoep-Jacht

Wanneer? Donderdag 31 oktober

Hoe laat? Koopavond van 18.00 - 21.00 uu

Wij adviseren de volgende route maar het mag ook 'kris kras':

1. Start in winkelcentrum 'LOON | Vrijwel alle winkels doen hier mee! Vervolg de snoep-jacht door het centrum...
2. Bloemisterij JOKO, Geleenstraat 52
3. Van Haren, Promenade 1
4. Corio Caffé, Doctor Poelstraat 5

5.
Jongen Opticiëns, Akerstraat 12
6. Café Bracke, Pancratiusplein 1
7.
Big Rib, Willemstraat 29
8. Vakantie Xperts, Oranje Nassaustraat 4
9. Fly Concept Store, Oranje Nassaustraat 5a
10. Akky Jewels, Dautzenbergstraat 16
11. Capolino Kids Fashion, Dautzenbergstraat 19
Sluip via de Saroleastraat richting Corio Center...
12. Eindig de snoep-jacht in Corio Center | Vrijwel alle winkels doen hier mee!

LET Op: Deelname is gratis. Kinderen jonger dan 14 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Hoewel we ons goed voorbereid hebben geldt toch OP=OP

Kleur - en fotowedstrijd

Kleurwedstrijd
Haal jouw kleurplaat op bij Serendipity Store in het Corio Center. Inleveren uiterlijk 31 oktober bij Serendipity (Corio Center) of Kado van Bo ('LOON). We verloten 1 prijs voor kids t/m 6 jaar en 1 prijs voor kids t/m 12 jaar met de mooiste kleurplaat. Zij worden beloond met een griezel-pakket en een bioscoopbon van Quatro Cinema ter waarde van € 15,-.

Fotowedstrijd
Tijdens de griezelig goede snoep-jacht op donderdag 31 oktober zwerven er gezellige griezels door de stad, Corio Center en 'LOON. Kids kunnen met deze griezels op de foto. De 'grootste griezels' maken kans ook weer kans op een prijs. We verloten ook hierbij 1 prijs voor kids t/m 6 jaar en 1 prijs voor kids t/m 12 jaar. Zij worden beloond met een griezel-pakket en een bioscoopbon van Quatro Cinema ter waarde van € 15,-.

LET OP: Wenst u dat uw kind niet op de foto wordt gezet. Geef dit dan direct aan bij de fotograaf ter plaatse. De foto's die deze avond gemaakt worden, zullen gepubliceerd worden op de kanalen van Heerlen Mijn Stad, Corio Center en 'LOON.