Haal het lokaal

Steun de Heerlense ondernemers

Alleen samen komen we door deze crisis en alleen samen trekken we ook onze Heerlense ondernemers er door heen. Heerlen Mijn Stad en Ondernemersfonds Heerlen roepen alle Heerlenaren op: Haal het lokaal! Steun de Heerlense ondernemers.

Overzicht horeca en winkeliers
Rechts in het menu vind je een overzicht met de opties van horeca en winkeliers in Heerlen-Centrum. Bezorgen, afhalen, private shopping en lokale webshops, we houden alles netjes voor je bij!

Kleine moeite, groot gebaar
Ben jij een (trouwe) supporter van onze Heerlense ondernemers? Laat het zien! Download hier de omslagfoto voor Facebook. Gebruik #haalhetlokaal en #heerlenmijnstad. Kleine moeite, groot gebaar.

5 handige tips

Bij deze delen we al 5 handige tips waar je vandaag nog mee kunt beginnen:

    1. Haal brood bij de bakker, vlees bij de slager, vis bij de visboer, fruit en groente bij de groenteboer en de rest bij de lokale supermarkt.

    2. Shop lokaal, óók online. Veel van je favoriete zaakjes hebben nu ook een webshop of bieden andere mogelijkheden aan en sturen je gewenste items met alle liefde naar je thuis of je kunt het ophalen met gepaste afstand. Klik hier voor het overzicht!

    3. Eet één keer per week 'buiten de deur' en bestel een brunch, lunch of volledige maaltijd om thuis van te genieten. Voor ieders smaak wat wils en ook voor iedere portemonnee. Klik hier voor het overzicht!

    4. Schenk een beetje 'aandacht' aan jezelf of een ander en koop een (uitgesteld) kadootje van een lokale ondernemer denk aan een goed boek, een fleurig bloemetje, iets lekkers of gezelligs voor in huis. Of je geeft een kadobon om later samen te verzilveren, een mooi vooruitzicht.

    5. Juich de ondernemers in je omgeving toe door op social media je bestellingen en aankopen te delen, gebruik de hashtags: #haalhetlokaal #heerlenmijnstad én vermeld natuurlijk de betreffende ondernemer!