Zuco 103

‘Brazilectro’ band Zuco 103 beklimt 29 november voor het eerst het podium van de Nieuwe Nor om hun twintigjarige bestaan te vieren mét hun bruisende nieuwe album Tripicalismo. Genoeg reden voor een vurig feestje!

Lilian Vieira (zang), Stefan Schmid (keys) en Stefan Kruger (drums) begonnen als Rec.A in 1999 te experimenteren met Braziliaanse sounds gecombineerd met dance en dub. Schmid kwam met de term ‘Brazilectro’ als beschrijving voor hun muziek, wat vervolgens een internationaal begrip en een scene van geestverwante artiesten en deejays werd. Internationaal succes volgde snel. Wereldwijd speelde Zuco 103 in grote clubs en festivals, waaronder hoogtepunten zoals Fuji Rock Japan, Rock Werchter en de dertigste editie van North Sea Jazz.

Limburg heeft al eerder mogen genieten van de funky Braziliaanse sounds op festivals als Booch!, Pinkpop en Mama’s Pride. Op 29 november is de Nieuwe Nor eindelijk aan de beurt. GET READY voor een spannende avond vol met tropische elektronische geluiden aangevuld met swingende jazz en de beroemde Braziliaanse drums.