Workshop Generation2 (5-10 jaar)

Workshop behorende bij voorstelling Cinderella van Generation2

De workshops vinden uitsluitend plaats bij voldoende deelname.

Bekijk ook de bijbehorende voorstelling De Stilte.

GENERATION2

schrit_tmacher is er niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen, jeugd en jongvolwassenen. Onder de naam GENERATION2 draait het om de (be)leefwereld van deze doelgroep. De Jeugddag maakt deel uit van schit_tmacher GENERATION2. Het programma van deze dag biedt boeiende dans voor kinderen vanaf 2 jaar tot speciale voorstellingen voor tieners.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 22 maart 2020 (daarna verplaatst naar 7 maart 2021), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling wederom verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

Aanpassingen omtrent Covid-19

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden wij ons aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen uw veiligheid blijven garanderen. Zo kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel kiezen, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier. Of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

Deze voorstelling is onderdeel van een verregaande samenwerking met het gezelschap welke als een partner van Parkstad Limburg Theaters gezien kan worden. In dit kader zijn extra afspraken van toepassing inzake gegevensdeling. Indien u een kaartje voor deze voorstelling boekt, gaat u akkoord met gegevensdeling zoals omschreven in onze privacyverklaring, onder het kopje ‘Gegevensdeling met partners Parkstad Limburg Theaters.’ Indien u niet wenst dat uw gegevens gedeeld worden met het betreffende gezelschap, dan kunt u zich hiervoor afmelden in uw persoonlijke account omgeving door de optie ‘gegevensdeling met partners PLT’ uit te vinken.