Utopia = Nu | Solo Together

UTOPIA = NU | Solo/Together

15 jonge makers uit Parkstad Limburg zijn een uitdagend project van De Positieve Stad ingestapt waarin ze samen met coach Toon Tejohaas en masters Theo Ploeg, Laurent Malherbe en Arjan Winterink hebben toegewerkt naar een tentoonstelling in Maankwartier Heerlen. Het eindresultaat van het project Utopia - Heerlen is eind juni toegankelijk voor een selecte groep bezoekers en jij kan hierbij zijn!

GENERAL INFO
De tentoonstelling opent haar deuren voor een select publiek op 21 juni. Vervolgens is de tentoonstelling op 22, 28 en 29 juni voor maximaal 50 personen per avond geopend. Verwacht een bijzondere beleving!

Tijdschema
20.30u - 21.00u inloop
21.00u - 22.30u programma
22.30u - 23.30u afsluitend programma

Zet jezelf op aanwezig om alle ins en outs van dit unieke project te volgen.

ARTISTS
Anna Linde: Jewelry Designer
Bram van Wijk
Martijn Martens
Patrick Slootmakers
Evelyn Simon
Jaqueline Feron Fotografie
Eline Dabekaussen
Chrissy Bex-Klomp
Ivan Sanda
Fabian Gürer
Lieve Otten
Marianne Krooshof
Robert Palmen
YnkD
Tom Meijer

Kinderen uit de wijk GMS, van basisschool De Horizon, hebben tijdens Utopia hun blik op de wijk geuit met street art en fotografie; en jongeren van In2Yourplace.kom hebben hun visie op Parkstad geuit met street art. Ook deze werken worden tentoongesteld.

VIP TICKETS
De tentoonstelling is voor maximaal 50 bezoekers per dag toegankelijk. Mensen met een VIP ticket hebben voorrang. Wil jij een VIP ticket bemachtigen? Check dan onderstaande crowdfunding.

CROWDFUNDING
We vragen graag jullie aandacht voor onze crowdfunding op Voordekunst.

Vind jij het ook belangrijk dat jonge kunstenaars in Parkstad een platform krijgen van waaruit zij zich verder kunnen ontwikkelen? Help ons dan NU mee! We hebben fantastische tegenprestaties.

Check de crowdfunding hierrrr: bit.ly/UtopiaHeerlen

PARTNERS EN FONDSEN
Utopia is mede mogelijk gemaakt door:
VSBfonds; Fonds voor Cultuurparticipatie; Huis voor de Kunsten Limburg; Gemeente Heerlen; Heerlen Mijn Stad; Weller Heerlen; SCHUNCK; Cultuurwerkplaats Zeezicht; Provincie Limburg; Arcus College; Martijn Martens; Patrick Slootmakers; Mitchel De la Combé