Tina de musical

Familievoorstelling over het bekendste meidenblad van Nederland

Tina, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat 50 jaar en dat viert het blad met Tina de musical. Een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. Natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa’s mee!

Tina de musical is een musical vol doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Want Tina heeft heel veel aan haar hoofd. Samen met haar beste vriendin Puck en haar vriendje Fabio zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld is. Maar op een dag staat Bobby voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat harder kloppen... maar ja, ziet Bobby haar wel staan? Ze moet raad! Hoe pak je dat aan? Haar moeder heeft geen tijd en pappa heeft geen verstand van vrouwen... nooit gehad.

Voor altijd jong
Tina zit met haar handen in het haar. Dus belt ze haar oma in Ibiza die al een heel leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Oma stapt in het eerste het beste vliegtuig en samen gaan ze aan de slag om van het meisje Tina een meid te maken!

¨Komische rol van Annick boer¨ Trouw ***

¨Ode aan 50 jaar meidenblad¨ De Telegraaf ***

Tina de musical is een feest van herkenning voor moeders, oma´s, kinderen, kleinkinderen en iedereen die Tina ziet als jeugdsentiment. Ook geschikt voor jongens!

Met o.a. Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten, Robin van den Heuvel en Theun Plantinga.

Foto: Andy Doornhein