The Ten Bells [EP Release & Homecoming party]

De Popronde bracht hen dit jaar door heel het land - van Rotterdam naar Nijmegen en van Middelburg naar Emmen - maar op vrijdag 7 december komen ze weer thuis; reden voor een feestje! Een ‘The Ten Bells-feestje’ welteverstaan, en die zit zoals gewoonlijk vol verrassingen om helemaal uit je plaat te gaan. En over een plaat gesproken ... The Ten Bells brengen diezelfde dag óók hun nieuwe EP uit op CD én vinyl! Samen met Grim Tim, Stompin’ Grounds én meer tovert het viertal poppodium NIEUWE NOR om tot een oud-Engelse pub vol harde doch dansbare nummers, energieke shows, en riffs om je vingers bij af te likken.

The Ten Bells

De garage/blues-rock band maakte een ware bliksemstart! The Ten Bells debuteerde tijdens de Limburgse bandwedstrijd Nu Of Nooit, won deze, en stond vervolgens als opener op Pinkpop. Hun debuut-EP, die zij in 2017 in de NIEUWE NOR releasten, werd meer dan 15.000 keer gestreamd. In 2017 speelden zij meer dan 40 shows, waaronder supports voor Golden Earring en Black Box Revelation, en dit jaar is de band overal in Nederland te zien tijdens Popronde!

Grim Tim

Grim Tim creëert een uniek en dynamisch brouwsel doordrenkt met vuige rock. Teruggaand naar de gloriedagen van rock 'n roll: fris, urgent en relevant. Met catchy songs en enorme refreinen ga je automatisch uit je dak! Het powertrio was al twee keer eerder te zien in Heerlen: in 2017 speelden ze tijdens Popronde Heerlen in een bomvolle Bluff, en begin dit jaar waren ze nog te zien als support bij blues-talent Laurence Jones in de NIEUWE NOR.

Stompin' Grounds

Stevige songs waarin de karakteristieke stampende beats en scheurende gitaren van de blues-rock worden vermengd met de virtuositeit en dansbaarheid uit de gypsy-swing: Triggerfinger meets Pokey LaFarge. “Zonder al teveel theatrale capriolen krijgt Stompin’ Grounds de zaal aan het dansen”, aldus ZEF Magazine. So, put on your dancin' shoes and shake it!

and more ...