The Ruggeds: State Shift

Adapt, improvise, overcome.

Doorgaans staan The Ruggeds (World Of Dance) met veel dansers op het podium. In State Shift kiest het collectief voor een intieme setting in een voorstelling over aanpassingsvermogen: adapt, improvise, overcome.

State Shift toont twee stukken; het een over met de flow meegaan en de ander over juist tegen de stroom in zwemmen. In Waterbrothers dagen Lee en Roy elkaar uit in een stroom van bewegingen waarin de jongere broer soms de oudere voorbij stormt. In de solo Turns probeert Virgil ‘Skychief’ Dey vervolgens zijn draai te vinden. Zijn bewegingsvermogen geeft hem de vrijheid om altijd een nieuwe weg in te slaan.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 18 maart 2021 (daarna verplaatst naar 8 mei 2021), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling wederom verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

Aanpassingen omtrent Covid-19

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden wij ons aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen uw veiligheid blijven garanderen. Zo kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel kiezen, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier. Of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.