The Addams Family

Een macaber humoristische musicalbeleving!


'Perfect komediespel en verbluffende theatrale effecten' - ★★★★★ De Volkskrant
'Paul Eenens zuigt je mee in het leven van de grappige griezelfamilie.' - ★★★★ Trouw
'3G´s voor The Addams Family! Gruwelijk Griezelig Goed.' - ★★★★★ Theaters in Nederland
'Groots, clownesk en tegen de norm in' - Theaterkrant

Dit theaterseizoen is de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical The Addams Family de grootste reizende productie in Nederland. Op zondag 2 december gingThe Addams Family na lang uitkijken in première in het Nieuwe Luxor Rotterdam. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u deze macaber humoristische musical niet missen!

In deze griezelig hilarische musical zullen onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuipers te zien zijn van hun meest duistere kant; die is zowel bloedstollend, gepassioneerd als vol zwarte humor.

Het verhaal
De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater.

Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.