Superjuffie De Toren van Geluid / 5-7 jaar

Na de Pluim van de Kinderjury en een eigen bioscoopfilm komt Superjuffie naar Heerlen gevlogen!

Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd!

Al snel ontdekken Josjes leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin….Komt Superjuffies hulp op tijd?

Superjuffie in Heerlen

De Superjuffie-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn een groot succes en met vele prijzen bekroond. De makers van De Toren van Geluid zijn superblij om met Superjuffie een nieuw avontuur aan te gaan. Ze kunnen niet wachten om het verhaal over de lieve en stoere Juf Josje naar Heerlen te brengen!

Wil jij met Supperjuffie op de foto?

Dat kan! Na de voorstelling mogen alle kinderen met Superjuffie op de foto? Tenminste, als Juf Josje niet weer weg vliegt om een dier te redden!

De Toren van Geluid

De Toren van Geluid maakt interactieve muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar. Met toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, wil dit gezelschap kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Eerder maakten zij o.a. Agent en Boef, Pim & Pom en Ssst! De tijger slaapt.