Son Mieux

Son Mieux pikt je op en neemt je mee op een roadtrip door zijn wereld. Van vreugde en plezier naar pijn en angsten en weer terug. Frontman Camiel Meiresonne schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gepassioneerd tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden. Fire & Soul, de zeskoppige band heeft het beide. Het genre noemt Camiel zelf ‘folk met elektronische onderlaag’. Het is daardoor heerlijk dansbaar. De Haagse band maakt muziek die makkelijk in het gehoor ligt en sneller dan je het zelf door hebt op de repeat modus gaat.

De afgelopen twee jaren waren een opeenstapeling van hoogtepunten voor Son Mieux. Singles ‘Even’ en ‘Everyday’ werden 3FM Megahit, debuut EP Vice Versa werd meer dan 6 miljoen keer gestreamd en het liedje ‘Easy’ werd gebruikt onder grote reclamecampagnes van ING, McDonald’s en Deezer. De band tourde het land door met uitverkochte clubshows, festivals als ‘Zwarte Cross’ en ‘Where The Wild Things Are’. In 2017 en 2018 werd de rust genomen voor het schrijven van het debuutalbum dat in februari is uitgebracht. Deze presenteert tien pure liedjes met onweerstaanbare hooks en refreinen.

De titel van het langverwachte album ‘Faire de Son Mieux’ is Frans voor ‘geef het alles wat je hebt’. En precies dat gaan ze ook doen op 20 december voor jou live in de Nieuwe Nor.