Silent Disco: 'Out of the Box'

Op vrijdag 30 augustus staan de dozen Silent Disco Box weer op de stoep voor de 2e editie van onze ‘Out of The Box’ Silent Disco. Yes!!! We're back! Na een heerlijke zomer zijn we allemaal helemaal opgeladen en mag je in poppodium NIEUWE NOR swingen tot je batterij weer leeg is. Wij regelen 3 DJ-teams maar jij bepaalt zélf je ideale volume & je kiest ook nog eens zelf naar welke kanaal je luistert!

Out of the Box?
Ook wij gaan graag ‘out of the box’ en laten de “DJ’s” iets totaal anders doen dan wat je van ze gewend bent! Van een horeca-vrijwilliger die haar favoriete plaatjes draait tot een geluidstechnicus die achter de knoppen van het DJ-mengpaneel plaatsneemt met een pruik op z'n kop. Je maakt wat mee. Voel jij je geroepen om ook iets geks uit te proberen? Mooi! Neem vooral contact met ons op!

Reserveer je headphone voor €5,- en ontvang 2 penningen bij binnenkomst!
Jullie reserveerden voorafgaand aan de eerste editie van 'Out of The Box' méér dan de helft van alle beschikbare headphones. Daarmee heb je niet alleen 100% dansgarantie, maar ook meteen de penningen voor de eerste 2 drankjes in de pocket. Waag je liever een gokje? De daredevils wandelen tijdens de avond gratis binnen, maar de kans bestaat wel dat je een wilde Nieuwe Nor Nacht mis loopt. Op = Op!