Schrit_tmacher just dance Festival

schrit_tmacher betekent letterlijk pionier, wegbereider.

Van dinsdag 20 februari tot en met zondag 25 maart 2018 vindt de 23ste editie van het schrit_tmacher just dance Festival plaats. Het dansfestival presenteert internationale dans, niet-westerse ontwikkelingen, performances en disciplinaire cross-overs op podia in Heerlen, Aken en de Euregio. Het toont niet alleen de laatste ontwikkelingen, maar geeft ook zelf impulsen aan de toekomst van de dans. Met dit jaar voorstellingen uit onder andere Groot-Brittanniƫ, Mexico, Canada en Israel.

Voor meer informatie over het festival: bezoek de festivalwebsite op www.schrittmacherfestival.nl of de website van Parkstad Limburg Theaters https://www.plt.nl/festivals/schrit_tmacher

Naast verschillende voorstellingen organiseert schrit_tmacher ook een bijzondere randprogrammering waarin workshops, lezingen en films te bezoeken zijn. Ook organiseert schrit_tmacher op 4 maart 2018 een jeugddag. schrit_tmacher is er niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen, jeugd en jongvolwassenen. Zo geeft het festival ook impulsen aan de dans(ers) van de toekomst. Onder de naam GENERATION2 draait het om de leefwereld van deze doelgroep.

Het volledige programma is bekend en de kaartverkoop is gestart. Bekijk meer info op https://www.plt.nl/festivals/schrit_tmacher.