Sara Kroos - Verte

Een show als een rollercoaster

In Verte heeft Sara Kroos het over vooruit kijken en verder denken. En over hoe ver kun je gaan? Het is een show als een rollercoaster. Als je na afloop naar buiten stapt, ben je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan.

Een show met iets extra’s

Ze is grof en direct. Ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen, maar heeft een klein hartje.

Sara Kroos pakt extra uit met Verte. Met verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met haar topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar ook een nieuwe blik; vrolijk voorbij de zwaarte. Met een geweldige avond voor iedereen die tegen een stootje kan en die het samen met Sara wil hebben over vooruit kijken, verder denken. En hoe ver je kunt gaan?

Over Sara Kroos

Sara Kroos staat al 20 jaar voor uitverkochte zalen met haar rauwe, eigen comedystijl. Ze ontving lovende kritieken voor haar voorstellingen en een sterrenregen voor haar vorige show Zonder verdoving: 'Genadeloos, scherp en ontwapenend, maar bovenal enorm grappig' en 'Met haar grove taalgebruik en een zeer hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen’. Verte is haar negende solovoorstelling.