PeuterKleuterOchtend - Heb je mijn zusje gezien?

Een live prentenboek over de zoektocht van een meisje naar haar grote zus

Heb je mijn zusje gezien?
Ze is groter dan ik.
Ze heeft blauwe ogen.
En ze heeft een jas met zakken.

Hoge Fronten met drijvende kracht Lieke Benders bewerkte het ‘stapelverhaal’ Heb je mijn zusje gezien? van Joke van Leeuwen tot een beeldende, muzikale en grappige voorstelling voor 2+.

Heb je mijn zusje gezien? gaat over de zoektocht van een meisje naar haar grote zus. Iedereen die haar pad kruist vraagt ze of die persoon haar zusje heeft gezien. Bij elke persoon voegt ze aan haar vraag meer kenmerken toe, waaraan haar zusje te herkennen is. Haar zoektocht levert spannende ontmoetingen op, maar haar zusje zit er telkens niet bij. Echter, wie goed oplet, herkent haar zusje zo: aan haar blauwe ogen, haar jas met zakken, haar gele muts, haar krulhaar en haar schoenen met veters!

Live prentenboek

Deze nieuwe jeugdvoorstelling van Hoge Fronten is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Joke van Leeuwen dat in 2007 bekroond werd met De Gouden Penseel. Hoge Fronten bewerkte het ‘stapelverhaal’ tot een beeldende, muzikale en grappige familievoorstelling voor de allerkleinsten. De tekeningen van Joke van Leeuwen vormen de inspiratiebron voor de personages, de kostuums en het decor. Ook de bezoekers en theaterzaal worden ‘verkleed’.

Hiervoor stond Hoge Fronten in ons theater met succesvolle voorstellingen zoals Niet vergeten en Niet Wiet, Wel nel!

De makers

Regie en concept: Lieke Benders
Spel: Sarah Jonker
Verteller: Joke van Leeuwen
Techniek: Marq Claessens

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 25 april 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

Aanpassingen omtrent Covid-19

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden wij ons aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen uw veiligheid blijven garanderen. Zo kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel kiezen, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier. Of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.