PeuterKleuterOchtend Geel - Mime Wave & 2-ater Producties / 2-4 jaar

In Geel is alles, maar dan ook echt alles geel.

Je zit zelfs op gele kussentjes. Waarom geel? Geel is de kleur van de zon, van blijdschap.

Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige, gele bewoners tot leven komen. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt de magie. Het is genieten in de gele stad. Tot… blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts.

Over de makers

Anastasiia studeerde in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie; daarna volgde zij de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo zijn de vele schakeringen geel die Vincent van Gogh in z’n schilderijen gebruikte de inspiratiebron voor Geel. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weg gaan.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 10 januari 2021 (daarna verplaatst naar 18 februari 2021), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

Aanpassingen omtrent Covid-19

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden wij ons aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen uw veiligheid blijven garanderen. Zo kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel kiezen, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier. Of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.