Paul Logister - Gilles Proust

Een avond met de Koning van de Kitsch.

Kent u dat gevoel? Alsof er iets kriebelt. Vlak onder de huid. Krabben helpt niet. Nou ja heel even dan. Maar het komt telkens terug, dat jeukende gevoel. Het is onze andere ik. De persoon die we stiekem willen zijn. Even in een andere huid kruipen, om niet te hoeven krabben. Lekker toch!

De Heerlense liedjesschrijver en zanger Paul Logister heeft zijn onderhuidse vriend die ruimte gegeven. Zijn tegenpool heeft lak aan de commerciƫle druk van het muzikantenbestaan. Is wars van trends en op een ontwapende manier bijzonder overtuigd van zijn eigen kunnen. Begint het al te jeuken? In Onderhuids transformeert Paul van zijn eigen serieuze ik naar Gilles Proust, de Koning van de Kitsch.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 10 april 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.