Obvion RUN

Op zondag 07 juni vindt alweer de 3e editie plaats van de Obvion RUN (powered by Hago Limburgs Mooiste). Een prachtige uitdagende run voor de recreatieve hardloper, met start- en finishlocatie centrum Heerlen, Burgemeester van Grunsvenplein. Naast de afstanden 5 km., 10 km. en halve marathon, bieden we dit jaar iets nieuws aan; de Duo RUN (2 pers. ½ marathon) en de Estafette RUN (4 pers. Hele marathon). Alle routes lopen via het Centrum van Heerlen naar het nabij gelegen groen van Terworm en Cortenbach om weer terug te keren in het centrum. Het levendige van een stad, gecombineerd met het mooie landschap in het groen!

Samen met de inwoners en middenstand van Heerlen Centrum willen wij er een feestje van gaan maken. Straten die de hardlopers in het Centrum passeren zijn o.a.: Geleenstraat – Honigmannstraat – Stationstraat - Mijnmuseumpad – Maankwartier – Saroleastraat – Bongerd – Pancratiusplein. Maar niet alleen lopen de verschillende routes door het Centrum, ook de wijken Bekkerveld/Aarveld, Welten en Zeswegen kunnen deelnemers verwachten.

Heb je ideeën om er voor de hardlopers een onvergetelijke dag van te maken en zo Heerlen nog beter op de kaart te zetten? Neem dan contact op met de organisatie via [email protected]

Meer informatie/inschrijven www.obvionrun.nl