Melanie (USA)

Woodstock legende Melanie naar Heerlen

Melanie Safka wordt gezien als de eerste en misschien wel een van de grootste singer-songwriters aller tijden. In ons land is zij bekend dankzij Woodstock en door haar prachtige songs zoals Beautiful People, Ruby Tuesday, Brand New Key, Lay Down (Candles in the Rain) en nog veel meer. Haar nummers worden nog steeds door vele popsterren gecoverd, waaronder Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en onze eigen Mathilde Santing.

Woodstock

Het legendarische Woodstock festival vierde in 2019 het 50-jarige jubileum. Melanie is een van de coryfeen daarvan. Zij maakte haar entree als singer-songwriter op dit befaamde festival, dat een hele generatie heeft beïnvloed en muziek voor eens en altijd veranderde. Melanie komt samen met haar getalenteerde zoon Beau-Jarred, die haar op de gitaar ondersteunt. Het optreden zal volledig in het licht staan van het fenomenale Woodstock-gebeuren van 1969.

Melanie vertelt voluit tussen haar songs over haar carriere en over haar entree op Woodstock. Na afloop blijft ze nog een poos in de foyer om met haar fans te ontmoeten!

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 18 september 2020, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.