Martijn Kardol - Welkom

Martijn Kardol brak vorig seizoen door met Bang. Na dit succesvolle debuut zet hij zijn voordeur voorzichtig op een kier voor Welkom.

‘Indrukwekkend’ (NRC), ‘uitstekende verteller’ (Volkskrant) en ‘een geweldige winnaar’ (Dagblad van het Noorden), schreef de pers nadat Martijn alle prijzen op het Leids- en Groninger Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma Bang werd ontvangen met lovende kritieken, viersterrenrecensies en een nominatie voor de Neerlands Hoop 2018. In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht? In ieder geval bent u welkom!

Martijn is een veelgevraagd radiocolumnist (Radio538/ 3FM) en was wekelijks te zien met zijn rubriek Martijn zegt sorry bij RTL Late Night.

In de pers

‘Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.’ En: ‘Zo veel fijne zelfspot.’ – de Volkskrant ★★★★
‘Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.’ – Dagblad van het Noorden ★★★★

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 27 & 28 mei 2020 ( daarna verplaatst naar 5 februari 2021 en 12 februari 2021 ), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling wederom verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

…een opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek.

Theaterkrant

Aanpassingen omtrent Covid-19

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden wij ons aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen uw veiligheid blijven garanderen. Zo kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel kiezen, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier. Of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.