Lentekriebels

Om dat heerlijke Lentegevoel extra kracht bij te zetten, vindt in het weekend van 8, 9 en 10 juni een heus Lentefestival plaats in het centrum van Heerlen: LENTEKRIEBELS!

Een waanzinnige combinatie van muziek, entertainment, food & drinks en een opvallende voorjaarsaankleding die je vanzelf laat stralen! Met activiteiten voor jong en oud - op de Bongerd een foodtruckfestival genaamd ‘What the truck?!’, op zaterdag het Sambafestival met meer dan 25 sambabands die optredens geven op verschillende plekken in Heerlen-Centrum, op zondag het alom bekende ‘Heëlesj Auto Sjtuute’ en entertainment gericht op verschillende doelgroepen - wordt dit gegarandeerd hét weekendje uit voor de hele familie.

Ben jij een echte Foodie en maak jij een culinaire ontdekkingsreis langs al het lekkers dat ‘What the truck?!’ te bieden heeft? Of geniet je liever van intieme live performances onder het genot van een overheerlijk drankje? Zijn klassieke of getunede auto’s jouw passie of kom je jouw favoriete bolide showen op het Pancratiusplein? Of je nu met vrienden, familie of collega’s gaat, een dagje Lentekriebels is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor alle leeftijden! Zorg jij voor leuk gezelschap en een goed humeur? Dan zorgen wij voor de rest!