Lanceringsevenement Limburg Bevrijd(t)

GELIEVE AAN TE MELDEN VANWEGE BEPERKT AANTAL PLAATSEN! AANMELDEN VIA LINK: https://bit.ly/2XTW8CM

Dit is het lanceringsevenement van "Limburg Bevrijd(t)", de overkoepelende app voor de 75 jaar bevrijding in Limburg. Limburg Bevrijd(t) is een op locatie gebaseerde educatief platform met spelelementen. Het project is volledig gefinancierd door de provincie Limburg en uitgeroepen tot één van de twee uitzonderlijke projecten.

Op zaterdag 24 augustus vieren wij in Carbon6 in Heerlen de lancering van de app met onder andere optredens van Gé Reinders & Ylka Kolken, een live discussie over oorlog en vrijheid tussen gastsprekers en een muzikale en poëtische bijdrage van Ricardo Frederiks en Anoek Hilt, de oude en nieuwe jeugd-stadsdichter(es) van Heerlen. Zij worden muzikaal begeleid door Fer Vissers.

Na het lanceren van de app kunnen gebruikers in heel Limburg foto's, verhalen en activiteiten terugvinden in de app. Door de app te gebruiken dragen gebruikers punten bij die bijdragen aan de bevrijding van elke gemeente in de provincie. Deze zijn in de app namelijk allemaal bezet. Limburg Bevrijd(t) is een app voor en door Limburg.

Komt u ook? Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Meld u, en uw aanhang nu gratis aan via:

https://bit.ly/2XTW8CM