Kraantje Pappie - POP UP!

De flamboyantste pater familias van de Nederlandse rapgame komt naar Heerlen!

2018 eindigde met de DADDY clubtour en 2019 begon met een tot de nok toe gevulde ‘Come to DADDY’ in de AFAS Live. Beiden in no time volledig uitverkocht. In 2020 zette Kraantje Pappie zijn route voort en kondigde hij de ‘POP UP’ clubtour aan.

Tien grote zalen in Nederland zijn aan de beurt om op Kraanesque wijze omgetoverd te worden tot Kraan’s POP UP paradijs. Kraantje heeft zich bewezen als absolute mainstage act op festivals als Pinkpop, Concert at Sea, Pukkelpop en de Zwarte Cross. Megahits als Moment met Kris Kross Amsterdam & Tabitha en Drup met Bizzey & Jonna Fraser vormden samen met DADDY, Kraan’s laatste album, de sound van zijn festivalseizoen. Met zijn vaste teamgenoten DJ Nitty Wow en mede-mic-houder ‘never ready’ Fiddox, maar gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich klaar voor de POP UP clubtour.

Mick Spek als support-act

Mick Spek is een jonge en veelzijdige artiest uit Katwijk aan Zee. Zijn melodieuze, frisse sound is kenmerkend; deze hoor je dan ook volop terug in zijn tracks en liveshows. Denk aan pop in een urban jasje, een tikje ondeugend maar altijd voorzien van een flinke lading muzikaliteit. Afgelopen november bracht Mick zelf zijn album ‘De Kust Roept’ uit en vierde dit met een uitverkochte releaseshow in de Gebr. de Nobel in Leiden. Naast uitvoerend artiest, schrijft en produceert de Katwijker ook voor verschillende artiesten. In 2018 verscheen hij als featuring op het album ‘DADDY’ van Kraantje Pappie. Met de laatstgenoemde gaat Mick Spek in 2020 mee op de POP UP! Clubtour langs de grotere popzalen van Nederland.

Dit concert wordt georganiseerd met i.s.m Poppodium NIEUWE NOR. Het betreft een sta-concert.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 20 maart 2020, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.