Jon van Eerd - Herrie in de keuken

De vetste komedie van het jaar met Jon van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, Joey Schalker en Liss Walravens e.a.

Harrie Vermeulen is terug op het podium in Heerlen. En dit keer wel op een heel bijzondere manier! In de nieuwe, gierend absurde komedie HERRIE IN DE KEUKEN,geschreven door Jon van Eerd, vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater. Krankzinnig en dubbelzinnig spelen 6 acteurs meer dan 20 rollen!

Geen zuivere koffie

Harrie Vermeulen is in deze absurde komedie eigenaar van een noodlijdende snackbar. Er is bitter weinig klandizie en het lijkt erop dat hij en zijn compagnon hun laatste bal hebben gedraaid. Als de eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt, voelt Harrie wel aan dat het geen zuivere koffie is, toch gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking!

Een mini-vakantie

Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Scherp en snel, flitsend en fel. Iedere keer weer zit hij tot aan de nek in de hilarische problemen, die alleen maar groter en gekker worden en iedereen tureluurs maken.

Een avond met Harrie betekent een avond de boel de boel laten. Of zoals Jon van Eerd het noemt: een mini-vakantie!