Jon van Eerd - Charley, de komische musical

Een splinternieuwe musical met live orkest en een fantastische cast

Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander & Aimée de Pater in de komische musical Charley.

In deze hilarische musical gebaseerd op de komedie De Tante van Charlie doet Charley (Jon van Eerd) zich voor als een charmante dame om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen. Al snel komt hij erachter dat hij niet voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem ... pardon ... háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kan, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)!

Meester van de lach
Jon van Eerd combineert dwaze verwikkelingen, fysieke kapriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie De Tante van Charlie schreef hij samen met West End- en Broadwaycomponist Michael Reed deze waanzinnig hilarisch komische musical die in ons land niet eerder te zien was. Wij beloven u een avond buikpijn van het lachen. En de liedjes zult u nog lang in uw hoofd meezingen.