Jimmy Carr (uk) Terribly Funny tour

De Britse comedian Jimmy Carr maakt in september en oktober 2021 een uitgebreide tour door Nederland. Met zijn splinternieuwe show Terribly Funny zal Carr onze RABOzaal doen schudden van het lachen met zijn kenmerkende lekker grove humor. De show worden gegeven op de reguliere zaalcapaciteit.

Een optreden van Jimmy Carr is niet voor tere zieltjes: geen grap is te grof en niets gaat te ver. In zijn spervuur van briljante oneliners en korte verhalen heeft Jimmy Carr lak aan politieke correctheid: zijn enige doel is om de mensen aan het lachen te maken. Bovendien is Jimmy Carr een meester als het gaat om publieksparticipatie. Op zijn geheel eigen droogkomische toon zet hij hecklers keihard op hun plek.

Jimmy Carr is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende en populaire artiesten ter wereld. In de afgelopen 15 jaar gaf hij meer dan 2500 optredens waar 2,5 miljoen mensen op af kwamen. De afgelopen jaren verkocht hij al vele zalen in ons land uit. De Terribly Funny tour zal volgend jaar langs een recordaantal van negen Nederlandse steden en theaters trekken, waaronder bij Parkstad Limburg Theaters.

Jimmy Carr is veelvuldig te zien op TV als host van de panel show 8 Out Of 10 Cats, presentator van Chanel 4’s Big Fat Quiz Of the Year en host van Roast Battle op Comedy Central. Ook heeft hij twee Netflix Specials op zijn naam staan en hoste hij op hetzelfde platform de show The Fix. Hij is in ontelbare programma’s aanwezig geweest, waaronder The Graham Norton Show, QI, Have I Got News For You en The Comedy Central Roast Of Rob Lowe.

Tijd voor terribly funny, een avond waar gegarandeerd wordt gelachen!

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op vrijdag 2 oktober, 10.00 uur.

Jimmy Carr (uk)-YouTube
Jimmy Carr (uk)-YouTube
Jimmy Carr (uk)-1