Jasper van Kuijk: Tot hier en niet verder

Lachen met het mes op tafel

De cabaretier en Volkskrant-columnist Jasper van Kuijk heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat de rust daar hem milder heeft gemaakt? Nee. Niet echt.

Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Dat vraagt Jasper zichzelf hardop af in zijn nieuwe programma Tot hier en niet verder. Dus fileert hij in zijn nieuwe voorstelling weer met vrolijk cynisme zijn en onze ‘beschaving’. En net zoals in zijn columns in de Volkskrant gaat dat met de voor Jasper zo kenmerkende mix van inhoud en humor. Lachen met het mes op tafel.

In de pers

“Soepele vertelstijl en originele grappen.” – NRC
“De absurde werkelijkheid, vlijmscherp verwoord.” – de Volkskrant
“Een prettig narrige cabaretier, met een fijne, kritische blik.” – Theaterkrant

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 25 maart 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

Aanpassingen omtrent Covid-19

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden wij ons aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen uw veiligheid blijven garanderen. Zo kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel kiezen, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier. Of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.