Instrumenten van het orkest

Welke instrumenten hoor je nou eigenlijk?

In de serie Luistervinkjes maken Toine Sporken en Trees Verburg klassieke muziek toegankelijk voor kinderen, ouders en grootouders! Iedereen geniet en leert mee.

In dit Luistervinkje voor 7+ gaat het over de instrumenten in een orkest. Er wordt heel wat gestreken, geblazen, getokkeld en geslagen in een symfonieorkest. Wie zijn dat nou, hoe zien die instrumenten eruit, hoe klinken ze, waar zijn ze van gemaakt? Veel vragen, veel antwoorden, veel muziek (in beeld en geluid), o.a. de Boléro komt voorbij. Leerzaam en leuk, én er is livemuziek.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 17 januari 2021 (daarna nogmaals verplaatst naar 31 januari 2021 en 18 april 2021), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

Aanpassingen omtrent Covid-19

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden wij ons aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen uw veiligheid blijven garanderen. Zo kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel kiezen, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier. Of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.