Heerlen battles: voorproefje IBE

Ter promotie van dansfestival The Notorious IBE beweegt HFC Dancestudio op zaterdag 3 augustus op soepele wijze door het centrum van Heerlen.

Het is gewoon een feit, zelfs wetenschappelijk bewezen; dansen maakt gelukkig! Dat weten de jongens en meiden van de Heerlense dancestudio HFC natuurlijk al lang.

Op zaterdag 3 augustus dansen zij in de buitenlucht op toffe plekken in de stad en gaan ze de battle met elkaar aan op de dansmat, je mag zelfs mee doen (als je durft). Dit maakt de perfecte 'warming up' voor de The Notorious IBE 2019 (International Breakdance Event) wat in het weekend van 9-10-11 augustus in Heerlen-Centrum neerstrijkt. Ga dat zien en geniet van alle gave moves en positieve energie die deze crew met zich meebrengt!

Leuk voor jong en oud, het enige wat je hoeft te doen is op zaterdagmiddag 3 augustus naar de stad te komen:

Het eerste dansoptreden vindt plaats in de Sarolestraat om 13.00 uur nabij het Maankwartier Heerlen Park in de Saroleastraat en het laatste optreden op het Pancratiusplein omstreeks 14.15 uur in de buurt van SCHUNCK. Daartussen wordt de dansmat op drukke plekken in de binnenstad neergelegd.

Deze 'warming up' is powered by Heerlen Mijn Stad.