Heëlesj Autosjtuute

HEËLESJ AUTOSJTUUTE is BACK in TOWN!

Tijdens Lentekriebels Festival 2019 vindt het Heëlesj Autosjtuute. plaats op zondag 2 juni.

Het Pancratiusplein wordt gevuld met de meest speciale, gepimpte of klassieke auto’s en worden er voor de jeugdige autoliefhebbers activiteiten en attracties gerealiseerd. Tevens kan er worden ingeschreven voor de ochtendrally(+/- 70km) met een spectaculair mooie route en leuke vragen onderweg. Voor beginners makkelijk te doen en voor gevorderden zeer zeker de moeite waard! Volgens het “bol-pijl” systeem.

Bij terugkomst in hartje Heerlen zal het foodtruckfestival ‘What the Truck!?’ in volle gang zijn en zullen zich al vele automobielen verzameld hebben op het Pancratiusplein en daar omheen. Één van onze vrijwilligers zal een fijn plekje voor jullie bolide zoeken en bij hem of haar kun je ook het routeboek/antwoorden inleveren. De prijsuitreiking volgt later op de middag. Geniet van een welverdiend drankje of proef iets lekkers bij een foodtruck. Check andermans ‘voiture’ of maak een dansje bij de band.. Genoeg te doen!

Ook als je de rally niet wil rijden ben je van harte welkom!
Kom gewoon met je voertuig,2,3,4 of meer wielen,naar de rotonde hoek Akerstraat/Putgraaf/Dr. Poelstraat vanaf een uurtje of 12 en parkeer op aanwijzingen van de organisatie midden in het centrum van Heerlen. Dit is geheel GRATIS!

Met wie kom jij een kijkje nemen?