Geluksweekend Heerlen

Tijdens het Geluksweekend Heerlen op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 ga jij de stad (nóg) positiever ervaren! Ondernemers, inwoners, cultuurbeoefenaars en andere enthousiastelingen staan klaar om je twee gelukkige dagen te bezorgen. Hoe? Met verrassende activiteiten, creatieve attenties en lekkere proeverijtjes om maar alvast iets te noemen.

Op de zaterdag kun je een route lopen langs een flink aantal winkels, eetgelegenheden en andere niet-te-missen geluksplekken in de binnenstad. Je wordt hier gastvrij ontvangen en krijgt iets mee, kunt iets proeven of mag deelnemen aan een speciale activiteit.

Op de zondag is een interactieve workshop met als thema ‘Klaar met de Klaagcultuur?’. Ook worden op deze dag weer een groep Heerlense senioren uitgenodigd voor een gezellige middag incl. hapje & drankje en met muziek en verhalen over geluk. Daarnaast trekt de Processie Pancratius door het centrum naar het Maankwartier. Daar vindt op het Maanplein een ‘Happyning’ plaats en heeft het Nederlands Mijnmuseum een Open Dag.

Ook leuk om te vermelden is dat het Geluksweekend Heerlen dit jaar voor de vijfde keer wordt georganiseerd. Een geweldig gegeven waaraan tijdens de opening op zaterdag de nodige aandacht wordt besteed en wat ook merkbaar is bij de andere activiteiten (zeg maar: festiviteiten!).