Fien en Teun - Het Sinterklaasfeest Van Hoorne Entertainment / vanaf 2 jaar

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met de kinderen in Limburg het leukste feest van het jaar, het Sinterklaasfeest. De kinderen kennen Fien en Teun vast van hun Avonturenboerderij Molenwaard en de succesvolle bioscoopfilm Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest. Nu komt het vrolijke duo naar Heerlen.

In dit spiksplinternieuwe avontuur krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de feestelijkste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen de schoenen met echte nepcadeaus, en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes.

Wat duurt wachten toch lang

Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten… Beleef, samen met Fien en Teun, dit gezellige vrolijke Sinterklaasavontuur!

Onze tip! Kom op tijd en doe mee met de Boerderij Experience

Vóór en ná de voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.