Festival van de Toekomst

Op 14 en 15 september 2017 wordt het Festival van de Toekomst georganiseerd in Heerlen-Centrum. Tijdens dit festival wordt hét nationale debat gevoerd over de verschillen tussen regio’s in Nederland en over de wijze waarop deze regio’s in hun kracht kunnen worden gezet. Tijdens deze dagen wordt ingezoomd op de ontwikkeling van de regio Zuid-Limburg.

Wilt u meedoen aan de discussie en meer weten hoe in Zuid-Limburg hieraan wordt gewerkt? We nodigen u van harte uit tijdens het tweedaagse festival met lezingen, workshops, debatten, voorstellingen, optredens, pitches en pilots.

De tweede dag van het Festival (vrijdag 15 september) van de Toekomst staat in het teken van projecten in uitvoering. Op deze dag wordt een duidelijke koppeling gelegd van de eerste inhoudelijke dag, naar de uitvoering.

Het Festival van de Toekomst wordt op feestelijke wijze afgesloten door o.a. De Jeugd van Tegenwoordig op het Pancratiusplein in Heerlen.

Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk. Let op: voor sommige onderdelen is een aanmelding verplicht. Aanmelden kan via de website van het festival.