Ellen ten Damme Casablanca (reprise)

Berichtgeving i.v.m. maatregelen coronavirus

Door de landelijke Covid-19 maatregelen kon de voorstelling Allez-Hop van Ellen ten Damme op 13 en 14 november 2020 helaas niet doorgaan. Daarvoor in de plaats komt de voorstelling Casablanca, welke op 7 februari 2020 al te zien was in Heerlen, terug op 13 juni 2021. Kaartkopers hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets van Allez-Hop!

Français met een vleugje Arabique!

Na het grote succes van twee seizoenen Paris-Berlin kon een vervolg niet uitblijven. Alleen trekken Ellen ten Damme en The Magpie Orchestra ditmaal vanuit Parijs richting zuiden. Naar Casablanca.

Exotische, spannende ontmoetingen op deze nieuwe zinnenprikkelende reis leveren prachtige Franse chansons op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken uit Casablanca.

Een spannende mix van culturen

Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. Français met een vleugje Arabique! Laat dat maar aan Ellen over.

‘Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!’

Aanpassingen omtrent Covid-19

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden wij ons aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen uw veiligheid blijven garanderen. Zo kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel kiezen, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier. Of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.