Dy-andere vrouw


Zangeres en presentatrice Dyanne Sleijpen trekt met haar online serie Dy-andere vrouw het theater in. De serie over krachtige, creatieve en inspirerende Limburgse vrouwen, krijgt in het theater een muzikale, creatieve en warme sjaal.

In deze voorstelling zijn moeder en dochter Yasja Ligtelijn en Reggy Bruine de Bruin te gast. Zeer veelzijdige, talentvolle kunstenaressen van schilderijen, muurschilderingen en tatoeages. Allebei gaan ze geen obstakel uit de weg. Daarnaast zetten ze zich ook nog eens in voor de strijd tegen kanker en Alzheimer. Aan de hand van hun lievelingsliedjes en spontane acties ontdekken we samen met begeleiding van pianist Rob Mennen hun levensverhaal.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 17 maart 2021 (daarna verplaatst naar 14 april 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling wederom verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

Aanpassingen omtrent Covid-19

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden wij ons aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen uw veiligheid blijven garanderen. Zo kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel kiezen, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier. Of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.