DeWolff

Er is een extra voorstelling om 21:30, tickets bestelt u hier.

“Sterker dan ooit en retestrak”, schreef bluesmagazine.nl over Wolffpack. De mannen van DeWolff konden niet langer wachten en organiseerden de release van hun nieuwste album in februari dit jaar. Met de single Half Of Your Love ­– je waant je direct op de dansvloer in een discotheek in de seventies - hadden ze daarna opnieuw een hit te pakken. Zaterdag 5 juni komt de Geleense bluesrockband naar Heerlen voor een weergaloos concert in onze LIMBURGzaal.

DeWolff speelde op Pinkpop, Lowlands, Down the Rabbit Hole, maar ook op Sziget (HUN), Reeperbahn (DE) en Arezzo Wave (IT). Al jaren touren de mannen als headliner door Europa. Hun vorige album Tascam Tapes nam de band op tijdens hun laatste Europese tour; vanaf de achterbank van de tourbus en in backstages en tankstations langs de Europese snelwegen. Het album is volledig opgenomen op een 4-sporen Tascam cassetterecorder uit de jaren 80; zonder Hammond, drums en gitaarversterkers maar met uitsluitend gebruik van draagbare instrumenten en drumsamples van oude, obscure soul- en funkplaten. Het resultaat is een ‘hip-shakin' mind-bogglin' dimensie, ergens tussen de Beastie Boys, Beck en Deep Purple. DeWolff zoals je ze nog nooit gehoord had.

Wolffpack
DeWolff´s 8ste album Wolffpack kwam eveneens op een bijzondere werkwijze tijdens tot stand. Door corona werden de ideeën voor songs uitgewisseld via een WhatsApp-groep. Gastmuzikanten zoals Judy Blank, Dawn Brothers, Broken Brass en Wolfmothers Ian Peres speelden mee via Zoom-meetings. En ook de fans mochten meepraten en hun voorkeuren weergeven. De Wolffs karakteristieke rockgeluid met rauwe gitaren, volvette Hammond-orgels en knallende drums is terug op dit album. Maar ditmaal met een soulfull en zelfs disco randje. Dat wordt swingen.

DeWolff
Robin Piso en de broers Luka en Pablo van de Poel zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten van dit moment. Pablo is zelfs tweevoudig # 1 gitarist van Nederland. Samen hebben ze al meer dan 1000 shows gespeeld en prediken zij hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica. Ze maken niet alleen muziek, ze ademen muziek.

Na 2 minuten DeWolff begrijp je waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21ste eeuw.

Aanpassingen omtrent Covid-19

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden wij ons aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen uw veiligheid blijven garanderen. Zo kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel kiezen, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier. Of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.