Capital Hiphop Presents: Kraantje Pappie

2018 eindigde met de DADDY clubtour en 2019 begon met een tot de nok toe gevulde ‘Come to DADDY’ in de AFAS Live. Beiden in no time volledig uitverkocht. In 2020 zet Kraantje Pappie zijn route voort met de ‘POP UP!’ clubtour. Tien grote zalen in Nederland zijn rond eind maart en begin april aan de beurt om op Kraanesque wijze omgetoverd te worden tot Kraan’s POP UP! paradijs.

Afgelopen festivalseizoen heeft Kraantje zich bewezen als absolute mainstage act op festivals als Pinkpop, Concert at Sea, Pukkelpop en de Zwarte Cross. Megahits als ‘Moment’ (met Kris Kross Amsterdam & Tabitha) en ‘Drup’ (met Bizzey & Jonna Fraser) vormden samen met DADDY (Kraan’s laatste album) de sound van zijn festivalseizoen.

Met zijn vaste teamgenoten DJ Nitty Wow en mede-mic-houder ‘never ready’ Fiddox, maar gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich klaar voor de POP UP! clubtour.

SUPPORT

Mick Spek is een jonge en veelzijdige artiest uit Katwijk aan Zee. Zijn melodieuze, frisse sound is kenmerkend; deze hoor je dan ook volop terug in zijn tracks en liveshows. Denk aan pop in een urban jasje, een tikje ondeugend maar altijd voorzien van een flinke lading muzikaliteit. In 2018 verscheen hij als featuring op het album ‘DADDY’ van Kraantje Pappie en Mick mag daarom natuurlijk niet ontbreken tijdens de POP UP! Clubtour.

Dit concert vindt plaats in de LIMBURGzaal van Theater Heerlen en is georganiseerd i.s.m. Poppodium Nieuwe Nor.