Candy Dulfer - Clubtour

Als onderdeel van haar wereldtournee keert saxofoniste CANDY DULFER dit jaar terug naar Nederland voor een aantal exclusieve clubshows en festivals. Ze treedt op met een vernieuwde band en brengt - naast gerevampte versies van Candy-klassiekers - een aantal splinternieuwe nummers van haar komende album.

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend - dankzij haar platinum debuutalbum Saxuality (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, sensationele optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld, diverse nummer 1 hits in de USA en Europa, en haar legendarische liveshows. Candy’s succes begon met de geruchtmakende samenwerkingen met Dave Stewart (de wereldwijde nummer 1 hit ‘Lily was here’) en natuurlijk Prince - waaronder zijn ‘Partyman’ video, de baanbrekende Musicology Tour en hun optreden bij de Grammy Awards met Beyoncé. Candy werkte verder samen - zowel in de studio als op het podium - met muzieklegendes als Van Morrison, Pink Floyd, Maceo Parker, Aretha Franklin, Angie Stone, Sheila E., Lionel Richie, Chaka Khan, Mavis Staples, Joss Stone, Living Colour en vele anderen.

Ondanks deze bijzondere samenwerkingen heeft Candy altijd voorrang gegeven aan haar solocarrière en bleef ze trouw aan haar liefde voor funk, jazz en - boven alles - live optreden, in de voetsporen van haar vermaarde en even zo eigenzinnige vader, saxofonist Hans Dulfer. Candy is één van de weinige vrouwelijke muzikanten die altijd autonoom is gebleven. Vanaf het prille begin van haar carrière heeft ze zich staande gehouden in een almaar veranderend muziekklimaat, en haar talent en durf hebben haar tot voorbeeld voor vele vrouwelijk artiesten gemaakt. Haar liveoptredens zijn funky, spectaculair en ze brengt altijd de allerbeste muzikanten mee.

In 2021/2022 treedt ze over de hele wereld op in clubs en op festivals met een vernieuwde band met daarin onder andere Ulco Bed (gitaar), met wie ze al jarenlang nauw samenwerkt, en fan-favoriet Roger Happel (toetsen & zang) die na jaren weer terugkeert in Candy’s band. Daarnaast zet ze de spotlight op aanstormend talent waaronder de 20-jarige drumsensatie Kick Woudstra.

Reserveren
Bij het kopen van uw tickets kunt u kiezen voor staan- of zitplaatsen. Voor Staanplaatsen: Kies in het bestelproces voor Plaats. Voor Zitplaatsen: Kies in het bestelproces Zitplaats. De best beschikbare zitplaatsen op het balkon worden vervolgens voor u geselecteerd (Let op: het balkon is alleen per trap bereikbaar).

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 27 februari 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.