Appeltaartmatinee Knef & Dietrich

Ivo Rosbeek en zangeres Cynthia Knoch brengen een muzikale ode aan Hildegard Knef en Marlene Dietrich. Na het concert trakteren wij u op een kop koffie of thee met taart.

Dietrich (1901-1992) en Knef (1925-2002) waren allebei vrijgevochten actrices die als zangeres minstens zoveel indruk maakten. Bekende opnames van Dietrich zijn Ich bin von kopf bis fuss auf liebe eingestellt (uit Der Blaue Engel), Lili Marleen en Surabaya Johnny. Knef nam met haar doorrookte stem tientallen elpees op. Collega Ella Fitzgerald noemde haar de ‘beste zangeres zonder stem.’ Speciaal voor dit concert steken Ivo Rosbeek en Cynthia Knoch bekende en minder bekende songs van de Duits-Amerikaanse diva’s in een nieuw muzikaal jasje.

Line-up
Cynthia Knoch - zang
Ivo Rosbeek - piano, Keyboard
Roel Meessen - percussie

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 17 januari 2021 (daarna verplaatst naar 9 mei 2021), maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling wederom verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van ons ontvangen over de afwikkeling van de tickets.