ENNE

Te midden van al het ‘decembergeweld’ is eind 2019 de zesde editie van stads- en muralgids ENNE uitgekomen. Misschien heb jij hem wel onder de boom aangetroffen, misschien ook niet. Hoe dan ook, het boekje is gewoon het hele jaar rond op verschillende plekken in en rondom Heerlen-Centrum. Een kadootje voor na de kerst.


ENNE
6e editie alweer! #trots

ENNE?

De ENNE is het enige echte stadsboekje voor mensen die Heerlen nóg beter willen leren kennen – er gebeuren namelijk zoveel positieve dingen waar je mogelijk geen weet van hebt – en een survivalgids voor mensen van buitenaf die zoiets hebben van ‘Ik ben in Heerlen: Wat nu?!’… om vervolgens helemaal verliefd te worden op onze stad. 😉

100% lokaal

Vrees niet voor een 'Wij van WC-Eend'-gehalte, want de ENNE bestaat enkel uit artikelen geschreven door inwoners van Heerlen of fans van onze stad. Mensen die vanuit zichzelf aan de lezers willen overbrengen hoe zij de stad ervaren; als leuk, lekker en mooi op zijn eigen manier.

Verwacht artikelen over eigenzinnige kunstprojecten – klein of groot – smakelijke hapjes, nieuwe zaakjes, plekken waar je wel over hebt gehoord maar mogelijk nog nooit bent geweest en nog meer schrijfsels die bewijzen dat er echt wel iets te doen is in Heerlen.

Waar te koop?

De ENNE kun je kopen op de volgende locaties voor €6,95.

ENNE is een initiatief van Sanne Gijsbers en Rian Moonen en wordt al meerdere edities ondersteund (lees: toegejuicht) door Heerlen Mijn Stad.