Black Friday

Black Friday in Heerlen-Centrum

Op vrijdag 29 november is het Black Friday! Een dag waarop je zonder dat je hoeft in te houden kunt winkelen in Heerlen-Centrum. Op deze dag profiteer je bij de meeste winkels van lekkere kortingen op kleding, electronica en andere 'hot items'. De kortingen kunnen soms oplopen tot 80% van de originele verkoopprijs. Spaar je geld dus nog even op en wacht tot de 29ste voordat je je portemonnee trekt voor dat paar designerjeans met goddelijke pasvorm of dat oogverblindend mooie LED-scherm.

Op Black Friday (vrijdag 29 november) ontvangen alle* enthousiaste koopjesjagers een handige en bovenal leuke totebag om al hun aankopen in te doen. De totebags worden tussen 12.00 en 15.00 uur op verschillende plekken in Heerlen-Centrum uitgedeeld door een promotieteam van Heerlen Mijn Stad.

* op = op

Black Friday, huh?

Black Friday is een Amerikaans fenomeen. In 'the good ol' U.S. of A.' wordt deze dag gezien als de start van het nieuwe winkelseizoen. Veel winkels geven torenhoge kortingen op populaire producten, wat zorgt voor drukte in de (winkel)straten tot in de late uurtjes. In Nederland wordt Black Friday steeds bekender. Elk jaar doen meer en meer winkels mee en worden de kortingen aantrekkelijker, zo ook in Heerlen.

Openingstijden

De algemene openingstijden op Black Friday zijn 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels gaan langer open op deze dag. Corio Center is tot 20.00 uur geopend. Horecagelegenheden hanteren avondtijden. Op de website en/of Facebookpagina van de betreffende winkel en horecagelegenheid vind je de actuele openingstijden.